Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Izvještaj o sprovedenim konsultacijama sa zainteresovanim nevladinim organizacijama u oblasti rodna ravnopravnost

Objavljeno: 01.08.2018. 21:39 Autor: PR služba

U skladu sa članom 80 Zakona o državnoj upravi  i člana  12  Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija  u vezi  člana  32a Zakona o nevladinih organizacija, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava  je dana 17. jula 2018. godine,  raspisalo Javni poziv zainteresovanim nevladinim organizacijama koji se bave zaštitom lica sa invaliditetom za konsultacije u cilju sačinjavanja Sektorske analize za utvrđivanje predloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblasti rodna ravnopravnost. Nevladine organizacije su imale mogućnost da dostave svoje komentare i sugestije elektronskim putem do 1. avgusta 2018. godine, u skladu sa Uredbom.

Izvještaj o sprovedenim konsultacijama sa zainteresovanim nevladinim organizacijama možete preuzeti ovdje:Izvještaj o sprovedenim javnim konsultacijama rodna ravnopravnost.pdf

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?