Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković čestitao Dan opštine Mojkovac: U implementaciji Vladinih razvojnih politika Mojkovac postaje važna adresa

Objavljeno: 12.08.2018. 15:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
„Slika infrastrukturno i komunalno preporođenog Mojkovca ohrabruje i daje podsticaj za nova pregnuća. Vlada je opredijeljena da u punom kapacitetu podstiče razvoj Sjevera. U okviru toga identifikovali smo mogućnosti zajedničkih razvojnih i investicionih aktivnosti“, navodi se u čestitki predsjednika Duška Markovića građanima, odbornicima u Skupštini opštine i rukovodstvu Opštine povodom 13. avgusta – Dana opštine Mojkovac.

Uz ocjenu da su rezultati postignuti u razvoju Mojkovca dovoljan razlog da se ovogodišnji Dan opštine proslavi sa novim očekivanjima, Premijer je u čestitki upućenoj predsjedniku Opštine Ranku Mišniću i predsjedniku Skupštine opštine Dragomiru Mrdaku, izrazio posebno zadovoljstvo činjenicom da praznik dočekujemo u ambijentu ekonomskog napretka, pri čemu nakon prošlogodišnje stope rasta koja je bila jedna od najvećih u Evropi, u prvom kvartalu ove godine imamo nastavak tog trenda po stopi od 4,5 odsto. 

„Izgradnja Ski centra Žarski i korišćenje ostalih potencijala Bjelasice daju veliki zamah razvoju turizma i ekonomskom prosperitetu. Osnivanje preduzeća Skijališta Crne Gore sa sjedištem u Mojkovcu osnažiće valorizaciju prirodnih potencijala Sjevera, ali i Mojkovca. Dakle, u implementaciji Vladinih politika usmjerenih na razvoj, Mojkovac postaje važna adresa“, poručio je predsjednik Marković, čestitajući praznik građanima Mojkovca.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?