Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bar: Lišen slobode osumnjičeni za pet krivičnih djela teška krađa

Objavljeno: 02.08.2018. 20:05 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući aktivnosti u cilju prevencije i rasvjetljavanja krivičnih djela koja su svojstvena za period turističke sezone, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo pet krivičnih djela teška krađa.

Naime, službenci CB Bar su, prilikom zasjede, zatekli A.R. (25) iz Palestine u izvršenju krivičnog djela. A.R. se dao u bijeg ali su ga službenici barke policije brzom akcijom lišili slobode.

Policijski službenici su kriminalističkom obradom došli do sumnja da je A.R. na teritoriji Crne Gore počinio ukupno pet krivičnih djela teška krađa. On je ova krivična djela počinio na način što je, kako se sumnja, obilazio parking prostore i upotrebom podesnog sredstva lomio prozore na vozilima i iz njihove unutrašnjosti otuđivao stvari koje je zatekao.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se A.R. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela. Nakon saslušanja ovog lica tužilac je donio rješenje o njegovom zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?