Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarka Damjanović i direktor Kliničkog centra na sastanku sa predstavnicima Švajcarske fondacije o unaprijeđenju zdravstvene zaštite u Crnoj Gori

Objavljeno: 12.08.2018. 20:01 Autor: Ministarstvo nauke
Ministarka nauke, dr Sanja Damjanović i direktor Kliničkog centra, dr Jevto Eraković, sastaće se 14. avgusta 2018. godine u Cirihu, sa profesorom Tomasom M. Keslerom, predsjednikom neprofitne organizacije Swiss Continence Foundation i načelnikom Odjeljenja za neurologiju Univerzitetske bolnice Balgrist, Univerziteta u Cirihu, Švajcarska, kako bi razmotrili mogućnosti unaprijeđenja kvaliteta zdravstvene zaštite u Crnoj Gori.

Na sastanku će biti više riječi o usavršavanju zdravstvenih radnika, mobilnosti ljekara i razvoju istraživačkih projekata između Crne Gore i Švajcarske.

Projekat bi bio pod okriljem Švajcarske fondacije, u bliskoj saradnji sa Univerzitetskom bolnicom Balgrist i Univerzitetom u Cirihu, u Švajcarskoj. 

Ovom prilikom, ministarka Damjanović i dr Eraković obići će bolnicu Balgrist i upoznati sa aktivnostima i istraživanjima koja se vrše u toj prestižnoj instituciji.

MINISTARSTVO NAUKE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?