Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Pažin: Pozdravljam brzu reakciju policije, svi državni organi da doprinesu zaštiti sudija

Objavljeno: 15.08.2018. 19:52 Autor: KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE
Povodom fizičkog napada na sudiju kotorskog Suda za prekršaje Jelenu Stanišić, potpredsjednik Vlade i ministar pravde Zoran Pažin pozdravio je brzu i profesionalnu reakciju policije, koja je neposredno nakon napada lišila slobode osobu osumnjičenu za napad.

„Pozdravljam brzu i profesionalnu reakciju policije, koja je stala u zaštitu ličnog i profesionalnog integriteta nosioca pravosudne funkcije i u veoma kratkom vremenskom roku lišila slobode lice osumnjičeno za napad,“ saopštio je potpredsjednik Pažin.

„Apelujem, takođe, na nadležne tužilačke i pravosudne organe da ovom slučaju pristupe sa jednakom ažurnošću i ozbiljnošću. Samo odlučnim i brzim sankcionisanjem svih vidova nasilja nad nosiocima pravosudne funkcije država može garantovati punu bezbjednost naših sudija, kao osnovnog atributa pravednog i bezbjednog društva,“ zaključio je Potpredsjednik.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?