Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Danas u 13,00h pres konferencija povodom lišenja slobode pripadnika kriminalne organizacije koja je osumnjičena da je planirala i izvršila krivično djelo teško ubistvo

Objavljeno: 16.08.2018. 14:49 Autor: UP
Obavještavamo Vas da će se danas, u četvrtak, 16. avgusta 2018. godine, u 13,00 časova, u pres sali u objektu Centra bezbjednosti Podgorica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova (nova zgrada, I sprat, ulaz JRM), na adresi Bulevar Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, održati pres konferencija povodom lišenja slobode pripadnika kriminalne organizacije koja je osumnjičena da je planirala i izvršila krivično djelo teško ubistvo počinjeno u Podgorici, 31.03.2018. godine, na štetu M.Š. i R.J.

U ovoj koordiniranoj akciji je lišeno slobode više lica a osim ovog krivičnog djela ova kriminalna organizacija odnosno lica lišena slobode osumnjičeni su i za izvršenje drugih teških krivičnih djela.

Na pres konferenciji će govoriti pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor kriminalističke policije Enis Baković, rukovodilac Specijalnog policijskog odjeljenja Dragan Radonjić i Specijalni državni tužilac Saša Čađenović.

Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?