Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Herceg Novi: Lišena slobode dva lica zbog sumnje da su posjedovala marihuanu radi prodaje; od početka jula do danas osim ovog slučaja na području HN bilo 45 zaplena kokaina, marihuane i ekstazija

Objavljeno: 17.08.2018. 19:00 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su, u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, shodno planskim aktivnostima, a u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, nakon preduzimanja niza mjera i aktivnosti juče lišili slobode G.D. (18), državljanina Crne Gore, i Đ.T. (25), državljanina Bosne i Hercegovine. Tom prilikom policijski službenici su oduzeli biljnu materiju zelene boje za koju se osnovano sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuana, težine 46,3 grama. Protiv ova dva lica je državnom tužiocu u VDT u Podgorici podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da su izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Takođe, tokom avgusta 2018. godine, operativna grupa Stanice policije CB Herceg Novi, koja je planom za ljetnju turističku sezonu oformljena radi spiječavanja konzumiranja opojnih droga na javnom mjestu, je u osam zaplena oduzela više vrsta opojnih droga (kokain, ekstazi i marihuana), gdje će protiv odgovornih lica biti podnijete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

Ovom prilikom želimo da istaknemo da su policijski službenici Stanice policije CB Herceg Novi, u sadejstvu sa Odsjekom za borbu protiv droge, u cilju suzbijanja ulične prodaje droge i sprječavanja uživanja opojnih droga na javnom mjestu, u julu 2018. godine izvršili 37 zaplena raznih vrsta opojnih droga.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?