Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Lišen slobode maloljetnik zbog KD teška tjelesna povreda

Objavljeno: 22.08.2018. 18:49 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode jedno maloljetno lice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo teška tjelesna povreda.

Naime, službenici CB Podgorica su, 21.08.2018. godine, lišili slobode I.V. (16) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu D.Đ. iz Podgorice. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio, 15.06.2018. godine oko 20,30 časova, u ulici Dušana Milutinovića, na način što je, dok se nalazi u vozilu sa još četiri lica, nakon kraće verbalne rasprave sa D.Đ. koji je upravljao taxi vozilom jednog udruženja, a koja je nastala zbog prava prvenstva prolaza u saobraćaju, zatvorenom pesnicom zadao jedan udarac D.Đ. u predjelu glave. Usljed udarca D.Đ. je izgubio svijest i pao na tle kojom prilikom je udario potiljačnim dijelom glave. Oštećeni je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture lobanje.

O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se I.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?