Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bar: Pretresima na pet lokacija pronađeni i oduzeti oružje, municija, vozila i ostali predmeti

Objavljeno: 23.08.2018. 20:06 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su danas, preduzimajući aktivnosti usmjerene na pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminlanih grupa i njima bliskih lica, izvršili pretrese na pet lokacija kojom prilikom su pronašli i oduzeli oružje, municiju, četiri putnička motorna vozila i druge predmete.

Naime, službenici CB Bar su, 23.08.2018. godine, izvršili pretrese na pet lokacija koje koriste M.J. (21) i S.J. (23). Tom prilikom službenici policije su pronašli i privremeno oduzeli lovački karabin marke „Browning“ kalibra 30/6, tri lovačke puške kalibra 12 mm i 16 mm, vazdušnu pušku sa optičkim nišanom, dva optička nišana, tri ručne radio veze, vojnički nož – bajonet, veću količinu municije raznog kalibra kao i četiri putnička motorna vozila od kojih jedno specijalne namjene tzv. blind vozilo marke „Audi A8“.

Pronađeni i oduzeti predmeti će biti vještačeni u Forenzičkom centru.

Lica su privedena i od njih je uzeta izjava u policijskim prostorijama. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji će se o kvalifikaciji djela izjasniti nakon dobijenih rezultata vještačenja.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?