Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bar: Pretresima oduzeto 1526 paklica cigareta

Objavljeno: 28.08.2018. 18:10 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su u sadejstvu sa Odsjekom za suzbijanje privrednog kriminaliteta, preduzimajući aktivnosti u cilju otkrivanja i sprječavanja sive ekonomije i ulične prodaje duvanskih proizvoda, izvršili pretrese na četiri lokacije i tom prilikom pronašli i oduzeli 1526 paklica cigareta bez akciznih markica.

Naime, službenici CB Bar i Odsjeka su, u sklopu aktivnosti koje se preduzimaju u cilju suzbijanja sive ekonomije, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje korsiti B.R. (44) iz Bara. Nadalje, pretres je izvršen i na tri lokacije u Baru, na kojima se vrši ulična prodaja duvanskih proizvoda, i tom prilikom je od V.S. (53) oduzeto 392 paklice cigareta, dok je od M.S. (49) oduzeto 197 paklica. Protiv ova dva lica su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Carisnkog zakona. Policijski službenici su pretresom kod D.D. (34) pronašli i oduzeli 937 paklica cigareta bez akciznih markica. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela u odnosu na radnje D.D.

Pronađeni duvanski proizvodi su predati službenicima Uprave carina radi daljeg postupanja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?