Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Andrijevica: Pronađeni oružje i municija u ilegalnom posjedu; protiv osumnjičenog krivična prijava

Objavljeno: 28.08.2018. 18:18 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Andrijevica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih podataka, pretresom pronašli i oduzeli pušku, pištolj, municiju i ostale predmete. Protiv osumnjičenog je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, službenici OB Andrijevica su, postupajući na osnovu narebe sudije za istragu Osnovnog suda u Beranama, izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi R.D. (37) iz Andrijevice. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli pušku karabin nepoznatog kalibra, jedan metak, startni pištolj marke „Blow F 92“ kalibra 9 mm, tri patrona od startnog pištolja kalibra 9 mm, nož od automatske puške i vojnički nož – bajonet. Pronađeno oružje i municija su bili u ilegalnom posjedu.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da se protiv R.D. podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?