Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Danas u 14,00h pres konferencija povodom lišenja slobode i procesuiranja kriminalne grupe osumnjičene za krivična djela iz oblasti organizovanog kriminala i korupcije a u vezi sa krijumčarenjem roba

Objavljeno: 30.08.2018. 16:23 Autor: UP
Obavještavamo Vas da će se danas, u četvrtak, 30. avgusta 2018. godine, u 14,00 časova, u pres sali u objektu Centra bezbjednosti Podgorica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova (nova zgrada, I sprat, ulaz JRM), na adresi Bulevar Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, održati pres konferencija povodom lišenja slobode i procesuiranja kriminalne grupe osumnjičene za krivična djela iz oblasti organizovanog kriminala i korupcije a u vezi sa krijumčarenjem roba.

Na pres konferenciji će govoriti pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor kriminalističke policije Enis Baković, rukovodilac Specijalnog policijskog odjeljenja Dragan Radonjić i Specijalni državni tužilac Saša Čađenović.

Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?