Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Interpol: Realizovana ekstradicija iz Mađarske u Crnu Goru

Objavljeno: 31.08.2018. 18:17 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – NCB Interpol Podgorica su juče u sadejstvu sa službenicima Posebne jedinice policije realizovali ekstradiciju lica iz Mađraske u Crnu Goru koje se potraživalo na osnovu potjernice raspisane od strane NCB Interpol Podgorica radi izdržavanja kazne zatvora izrečene zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

Naime, službenici NCB Interpol i PJP su, 30.08.2018. godine, realizovali ekstradiciju iz Mađarske u našu državu Sefera Balića (32) iz Novog Pazara, Republika Srbija. On je lišen slobode na teritoriji Mađarske, na osnovu potjernice raspisane od strane NCB Interpol Podgorica radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju na koju je pravosnažno osuđen presudom Višeg suda u Podgorici.

Balić je, 15.05.2015. godine u Budvi, kako je presuđeno, ovo krivično djelo počinio na štetu M.N, na način što mu je, nakon kraće verbalne rasprave, upotrebom noža nanio teške tjelesne povrede. On se nakon počinjenog djela udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?