Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Janović: Uspjeh naših mladih vaterpolista nije slučajan, već zaslužen

Objavljeno: 02.09.2018. 16:48 Autor: Ministarstvo sporta

Podgorica, 02. sep. 2018. - Ministar sporta Nikola Janović, čestitao je mladoj vaterpolo reprezentaciji Crne Gore i njenom selektoru Slobodanu Mačiću, osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Bjelorusiji, poručujući da je Crna Gora sa neizmjernim nacionalnim ponosom dočekala sportsku vijest dana iz Minska.

,,Još jedna godina u znaku naših mladih vaterpolista, koji su i na ovom šampionatu Starog kontinenta, pokazali Evropi, da je Crna Gora država vaterpola, u kojoj se rađaju vrhunski vaterpolisti i na kojima nam danas zavidi cijeli region.  Vaš uspjeh nije slučajnost, već je plod raskošnog talenta, timskog duha i predanog rada”- kazao je Janović, takođe navodeći:

„Bili ste dovoljno odvažni da se suprotstavite najvećim vaterpolo silama, ali i dovoljno hrabri i neustrašivi, da im pokažete da ste medju najboljima u Evropi, na čemu vam, naši dragi vicešampioni, od srca čestitam!“ – zaključio je ministar sporta, upućujući čestitku i stručnom štabu, kao i rukovodstvu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

MINISTARSTVO SPORTA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?