Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednica Vlade Albanije Senida Mesi u posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 10.09.2018. 16:40 Autor: MJU

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem, Milutin Simović i ministarka javne uprave, Suzana Pribilović primiće u utorak, 11. septembra u Vili „Gorica“, potpredsjednicu Vlade Republike Albanije, Senidu Mesi, koja će boraviti u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Susret je upriličen u cilju unapređenja odnosa i jačanja saradnje u oblasti reforme javne uprave.

Ministarka Pribilović i potpredsjednica Mesi će nakon zvaničnih razgovora dati izjave za javnost u 10:00 časova u Vili „Gorica“. 

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2018. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Službe za odnose s javnošću izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu emina.kalac@mju.gov.me, najkasnije do utorka, 11. septembra do 08:00 časova

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke početka sastanaka i izjava za javnost.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?