Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sjutra otvaranje renovirane fiskulturne sale JU OŠ ,,Luka Simonović"

Objavljeno: 20.09.2018. 15:51 Autor: Ministarstvo sporta

Ministar sporta Nikola Janović sjutra, 21. septembra 2018. posjetiće JU OŠ ,,Luka Simonović” u Nikšiću, gdje će u 11h zajedno sa učenicima, nastavnicima, predstavnicima Ministarstva prosvjete, rukovodstvom škole i predsjednikom Opštine Veselinom Grbovićem, simbolično otvoriti renoviranu školsku fiskluturnu salu, u čiju je adaptaciju i sanaciju Ministarstvo sporta uložilo 10.530,00 eura, od ukupno 40 hiljada eura koliko je koštala obnova sale. 

 
Vlada je početkom jula usvojila informaciju o realizaciji i daljoj podršci sportskim infrastrukturnim projektima, čime je Ministarstvo sporta počelo drugi investicioni ciklus koji obuhvata sanaciju, adaptaciju i rekonstrukciju sedam sportskih objekata, u pet crnogorskih opština. Tim povodom ministar sporta Nikola Janović, 28. jula potpisao je u Ministarstvu sporta ugovore sa predstavnicima škola i ustanova, koje su obuhvaćene novim investicionim ciklusom, medju kojima je i JU OŠ “Luka Simonović” u Nikšiću.

MINISTARSTVO SPORTA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?