Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Susreti zvaničnika Vlade Crne Gore sa pomoćnikom generalnog sekretara UN i predsjednikom Upravnog odbora UNITAD Filipom Dust Blazijem

Objavljeno: 12.06.2009. 00:02 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće u petak, 12. juna 2009. godine u 14.30 sati, pomoćnika generalnog sekretara UN i predsjednika Upravnog odbora UNITAD Filipa Dust Blazija, koji boravi u službenoj posjeti Crnoj Gori. Gospodin Dust Blazi je bivši ministar inostranih poslova Francuske, koji sada obavlja dužnost pomoćnika generalnog sekretara Ujedinjenih nacija i predsjednika Upravnog odbora UNITAID - agencije UN koja ulaže značajne fondove u borbi protiv HIV/AIDS-a, malarije i tuberkuloze.

Razgovorima premijera Đukanovića i gospodina Dust Blazija prisustvovaće i ministar inostranih poslova Milan Roćen.

Sa pomoćnikom generalnog sekretara UN susrešće se i ministar zdravlja Miodrag Radunović u 16.00 sati. Nakon razgovora (u 17.00 sati), ministar Radunović i gospodin Dust Blazi daće izjave za medije.

Razgovori crnogorskih zvaničnika sa pomoćnikom generalnog sekretara UN i predsjednikom Upravnog odbora UNITAD, kao i izjave za medije, održaće se u Vili Gorica.

Za snimanje susreta crnogorskih zvaničnika sa gospodinom Dust Blazijem i praćenje izjava treba akreditovati novinare i snimatelje kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?