Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

INFOFEST 2018: Panel “One-stop-shop u Crnoj Gori - potreba i mogućnost“

Objavljeno: 26.09.2018. 17:27 Autor: MJU

Na ovogodišnjem 25. Festivalu informatičkih dostignuća – INOFEST 2018, Ministarstvo javne uprave organizuje panel “One-stop-shop u Crnoj Gori - potreba i mogućnost“ u utorak, 2. oktobra, u 12:15 časova, u Staklenoj sali hotela „Avala&Villas“ u Budvi.

U radu panela učestvuju Milica Janković, generalna direktorica Direktorata za elektronsku upravu i informatičku bezbjednost, Danijela Nedeljković-Vukčević, generalna direktorica Direktorata za državnu upravu i Admir Šahmanović, generalni direktor Direktorata za međunarodnu saradnju i programe pomoći, Ministarstva javne uprave.

Planiranje i uspostavljanje prvog jedinstvenog prostora za pružanje usluga javne uprave u Crnoj Gori „One stop shop"-a, koji bi omogućio građanima Crne Gore da na jednom mjestu mogu realizovati sve usluge i dobiti tražena dokumenta koja pružaju ili izdaju organi javne uprave (državne uprave i lokalne samouprave) je jedna od najznačajnijih aktivnosti Ministarstva javne uprave.

Postojanjem jednog ovakvog centra za pružanje usluga, a kasnijim otvaranjem i sličnih regionalnih centara, realizuju se ciljevi Ministarstva javne uprave na planu unapređenja javnih usluga po principu sve usluge na jednom mjestu.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?