Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Dva lica lišena slobode zbog KD nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija; još dva lica procesuirana zbog KD zlostavljanje

Objavljeno: 28.09.2018. 21:05 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjdenosti Danilovgrad su danas, u dvije aktivnosti, lišili slobode dva lica zbog sumnje da su počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Službenici CB Podgorica su naime lišili slobode R.D. (41) iz Podgorice, kod kojeg su pretresom stana pronašli i oduzeli izvjesnu količinu pištoljske i druge municije i dvije radio veze. Službenici OB Danilovgrad su lišili slobode D.G. (42) iz Danilovgrada kod kojeg su pretresom kuće i drugih prostorija pronašli i oduzeli lovačku pušku „Hamerlica“ cal. 12 mm. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu.

Osim toga, službenici CB Podgorica su takođe, u dva odvojena slučaja, podnijeli krivične prijave protiv dva lica zbog sumnje da su počinila krivično djelo zlostavljanje. Krivična prijava protiv N.S. (46) podnijeta je zbog sumnje da je izvršio ovo krivično djelo na štetu ženske osobe sa kojom je bio u emotivnoj vezi na način što ju je u svom stanu, 13. septembra ove godine, zlostavljao i vrijeđao. Krivična prijava protiv S.J. (34) podnijeta je zbog sumnje da je krivično djelo počinio 24. septemba ove godine na način što je u ulazu jedne zgrade ženskoj osobi sa kojom je bio u emotivnoj vezi zadao više udaraca u predjelu lica i tijela i svojim postupcima vrijeđao njeno dostojanstvo. Obje krivične prijave podnijete su nadležnim tužiocima 26. septembra.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?