Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Lišeno slobode lice za koje se sumnja da je snimalo V.M.

Objavljeno: 30.09.2018. 00:50 Autor: UP
Povodom daljih mjera i radnji policije, a u vezi snimka koji se pojavio na društvenim mrežama na kojem je prikazano lice sa tzv. fantomkom koje upućuje prijetnje i vrijeđa više lica među kojima Predsjednika države, Predsjednika Vlade, Glavnog specijalnog tužioca i direktora Uprave policije, obavještavamo vas sljedeće:

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica identifikovali su i lišili slobode i lice za koje se sumnja da je snimalo telefonom V.M. Radi se o M.D. (16).O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo ugrožavanje sigurnosti putem pomaganja.

Podsjećamo da je V.M,koji se nalazi na predmetnom snimku, juče lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivičnodjelo ugrožavanje sigurnosti.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?