Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Zajedničko saopštenje: Spriječen pokušaj krijumčarenja oko 8,2 kilograma skanka na ZGP Sukobin – Murićani

Objavljeno: 01.10.2018. 19:36 Autor: UP i UC
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i Uprave carina – Carinske ispostave Sukobin su na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani a u saradnji sa kolegama iz Republike Albanije pregledom vozila pronašli i oduzeli oko 8,2 kilograma skanka.

Naime, policijski i carinski službenici su u saradnji sa kolegama iz Albanije, 29.09.2018. godine, na ulazu u Crnu Goru, a po operativnom podatku albanske granične policije, kontrolisali teretno motorno vozilo marke „Mercedes“ albanskih registraskih oznaka kojim je upravljao K.V. (23) iz Republike Albanije. Policijski i carinski službenici su uz angažovanje policijskog psa i specijalističke opreme pronašli i oduzeli 14 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine 8.266 grama.

U skladu sa Protokolom o zajedničkom radu na ZGP Sukobin – Murićani lice, vozilo i opojna droga predati su službenicima policije Republike Albanije na dalje postupanje.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?