Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Budva: Lišen slobode osumnjičeni za KD teško ubistvo u pokušaju; krivična prijava i protiv jednog lica zbog KD sprječavanje dokazivanja

Objavljeno: 01.10.2018. 20:33 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Budva lišili su slobode F.M. (23) iz Nikšića, F.M. je pristupio danas u prostorije CB Budva, a potraživao se zbog sumnje da je 27. septembra ove godine u Budvi počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju, na štetu V.G. i B.A.

Sumnja se da je F.M. navedenog dana u ulici Slovenska obala iz vatrenog oružja – pištolja ispalio više hitaca u pravcu V.G. i B.A. ispred štanda koji je valsništvo oštećenog V.G. Tom prilikom V.G. je zadobio teške tjelense povrede u vidu dvije ustrelne i jedne prostrelne rane u predjelu desne prepone, dok je B.A. jedan projektil okrznuo duksericu koju je nosio. F.M. će, uz posebni izvještaj kao dopunu krivične prijave, biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Osim F.M, biće procesuirana i N.R. (46) iz Budve koja je, kako se sumnja, pokušala da izbriše video materijal sa DVR uređaja u jednom ugostiteljskom objektu u blizini lica mjesta, čime je, sumnja se, počinila KD sprječavanje dokazivanja. Krivična prijava protiv N.R. će državnom tužiocu u ODT u Kotoru biti podnijeta u redovnom postupku.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?