Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konstitutivna sjednica Savjeta za saradnju organa državne uprave i nevladinih organizacija

Objavljeno: 02.10.2018. 18:39 Autor: mju

Konstitutivna sjednica Savjeta za saradnju organa državne uprave i nevladinih organizacija održaće se u srijedu, 3. oktobra 2018. godine s početkom u 10.00 časova, u hotelu ,,Centre Ville’’ u Podgorici.

Vlada je 14. juna 2018. godine donijela Odluku o Savjetu za saradnju organa državne uprave i nevladinih organizacij kojim predsjedava ministarka javne uprave, Suzana Pribilović.

Savjet vrši poslove koji se odnose na praćenje primjene Strategije unapređenja podsticajnog okruženja za djelovanje nevladinih organizacija 2018-2020., davanje mišljenja o nacrtima propisa, odnosno strateškim i drugim dokumentima koji se odnose na rad i razvoj nevladinih organizacija u Crnoj Gori, u cilju unapređenja podsticajnog okruženja za djelovanje nevladinih organizacija, davanje mišljenja u vezi sa primjenom propisa, odnosno strateških i drugih dokumenata koji se odnose na rad i razvoj nevladinih organizacija u Crnoj Gori.

Nakon sastanka biće objavljeno saopštenje za javnost.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?