Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Čestitka povodom obilježavanja 2. oktobra – Dana unutrašnjih poslova

Objavljeno: 02.10.2018. 16:02 Autor: MUP

Čestitka povodom obilježavanja 2. oktobra – Dana unutrašnjih poslova


Poštovane službenice i službenici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije,

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo čestitati vam 2. oktobar – Dan unutrašnjih poslova, ponosni na ostvarene rezultate koje smo zajedničkim snagama realizovali u prethodnih godinu dana.

Požrtvovano radeći na suzbijanju svih negativnih pojava u društvu, u svakom ste trenutku bili spremni svoje sposobnosti, znanja i vještine staviti u službu države i građana i na tome vam iskreno zahvaljujemo.

Vašom profesionalnošću, odgovornošću i nesebičnom predanošću kojom svakodnevno rješavate i najsloženije zadatke, dokazali ste da ste luka sigurnosti i spokoja naše djece.

Iako svjesni da su pred nama nove i još zahtjevnije obaveze, vjerujemo da će Ministarstvo unutrašniih poslova i Uprava policije u vremenu koje dolazi nastaviti da hrabro i posvećeno izvršavaju poslove iz svoje nadležnosti. Neka humanost, plemenitost, stručnost i poštovanje zakona i dalje budu okosnica vašeg rada.

Uz želje za profesionalne uspjehe, želimo vam i puno sreće i zdravlja na ličnom i porodičnom planu.

S poštovanjem,

D I R E K T O R M I N I S T A R

dr Veselin VELJOVIĆ Mevludin NUHODŽIĆ


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?