Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sjutra u hotelskom kompleksu „Slovenska plaža“ u Budvi u 18,00 časova otvaranje IX Sportsko – rekreativnih susreta Sindikata Uprave policije

Objavljeno: 03.10.2018. 20:38 Autor: UP
Obavještavamo Vas da će, povodom obilježavanja 02. oktobru, Dana unutrašnjih poslova, sjutra, 04. oktobra 2018. godine, u hotelskom kompleksu “Slovenska plaža” u Budvi u 18 časova, biti otvoreni IX Sportsko – rekreativni susreti, na kojima će učešće uzeti takmičarske ekipe Uprave policije – članovi Sindikata.

U ime direktora Uprave policije sportske igre će izlaganjem otvoriti savjetnik direktora Predrag Ašanin.

Na otvaranju će govoriti i predsjednik Sindikata Uprave policije Mladen Šuškavčević.

Sportsko – rekreativni susreti se održavaju od 04. do 07. oktobra 2018. godine, a ekipe će se takmičiti u sljedećim disciplinama: mali fudbal, košarka, odbojka na pijesku, streljaštvo (vazdušna puška) i nadvlačenje konopca, kao i u rekreativnim disciplinama: pikado, šah i bacanje kugle. Otvaranju sportskih igara Sindikata prisustvovaće predstavnici sindikata policija Srbije, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Kosova i Albanije.

Nakon završetka takmičenja pobjednicima će biti uručene prigodne nagrade i priznanja.

Pozivamo vas da medijski ispatite otvaranje ovog događaja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?