Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ulcinj: Kod bezbjednosno interesantnog lica pronađeno i oduzeto oružje i municija u ilegalnom posjedu

Objavljeno: 04.10.2018. 18:01 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, pretresom pronašli i oduzeli pušku i municiju.

Naime, službenici OB Ulcinj su, 04.10.2018. godine, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija u vlasništvu M.Đ. a koje koristi njegov srodnik, bezbjednosno interesantno lice M.Đ. (31) iz Bara. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli lovačku pušku u ilegalnom posjedu, odnosno istekle važnosti oružnog lista, i 29 komada municije različitog kalibra.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se protiv odgovornih lica podnese prekršajna prijava zbog počinjenog prekrašaja iz Zakona o oružju i krivična prijava za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?