Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Evropska ministarka za digitalnu ekonomiju i društvo Marija Gabriel u ponedjeljak u Crnoj Gori

Objavljeno: 07.10.2018. 22:04 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković i ministarka javne uprave Suzana Pribilović primiće u ponedjeljak, 8. oktobra, evropsku komesarku za digitalnu ekonomiju i društvo Mariju Gabriel koja prvi put dolazi u posjetu Crnoj Gori.

Premijer Marković i komesarka Gabriel daće nakon razgovora izjave za javnost (Vila Gorica, 13:30).

Komesarka će učestvovati na sastanku resornih ministara država Zapadnog Balkana koji organizuje Regionalna škola za javnu upravu (RESPA) na temu „Digitalna agenda za Zapadni Balkan“ (Hotel Hilton, početak u 14:10).

Tokom posjete evropske komesarke za digitalnu ekonomiju biće razmatrana pitanja koja se odnose na ispunjavanje obaveza iz Digitalne agende WB6, digitalizaciju javnih usluga, te potencijale ISA2 Programu (program interoperabilnih rješenja za javnu administraciju, građane i privredu). Sastanak sa resornim ministrima država Zapadnog Balkana biće prilika za razmijenu iskustava i prezentaciju planiranih aktivnosti koje su prepoznate na putu razvoja digitalnog društva i ostvarivanja ciljeva definisanih Digitalnom agendom WB6.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke sastanaka i početka konferencije kao izjava predsjednika Vlade i evropske komesarke.

Mediji mogu snimiti početak sastanka evropske ministarke i resornih ministara država Zapadnog Balkana uz prethodnu najavu na kontakt: Gordana Jovanović, 067 392 423 ili 096 100 040.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?