Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Rasvijetljeno teško ubistvo u pokušaju počinjeno sredinom septembra na štetu dva lica; protiv osumnjičenog podnijeta krivična prijava

Objavljeno: 08.10.2018. 15:54 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su identifikovali lice koje je, kako se sumnja, u septembru ove godine upotrebom vatrenog oružja nanijelo povrede M.K. (32) iz Cetinja i N.Š. (33) iz Budve. Policijski službenici su danas državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv P.Ž. (31) iz Cetinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija na štetu ova dva lica.

Naime, policijski službenici su preduzeli niz mjera i radnji na identifikaciji lica koje je, sumnja se, 19.09.2018. godine oko 20,40 časova ispred jednog ugostiteljskog objekta na Studenskom trgu u Cetinju, upotrebom vatrenog oružja nanijelo teške tjelesne povrede M.K. i lake tjelesne povrede N.Š.

Preduzimaju se dalje mjere i radnje u cilju identifikacije eventualnih pomagača izvršioca ovog krivičnog djela.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?