Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava snimanja javnog okupljanja – fudbalske utakmice između reprezentacija Crne Gore i Srbije u četvrtak 11. oktobra u Podgorici

Objavljeno: 08.10.2018. 18:38 Autor: UP
Shodno članu 56f Zakona o unutrašnjim poslovima, obavještavamo vas o namjeri snimanja javnog skupa.

Policijski službenici će, prije početka, za vrijeme trajanja i nakon završetka, snimati sljedeće javno okupljanje:

- Fudbalsku utakmicu Lige nacija novog UEFA takmičenja, između reprezentacija Crne Gore i Srbije, a koja će odigrati 11.10.2018. godine sa početkom u 20,45 časova na gradskom stadionu „Pod Goricom“ u Podgorici.

Snimanje će se vršiti u periodu od 20,00 do 00,00 časova.

Obavještavamo sve posjetioce da će ulazi gradskog stadiona „Pod Goricom” biti otvoreni od 18,15 časova, tačnije 2 sata i 30 minuta prije početka utakmice.

Usljed povećanih preventivnih mjera bezbjednosti, potrebno je da svi građani koji posjeduju ulaznice za zakazani sportski događaj blagovremeno dođu na stadion i sa sobom ponesu ličnu kartu ili drugi identifikacioni dokument, dok su strani državljani dužni da posjeduju i sa sobom imaju putnu ispravu, a sve u cilju identifikacije svih građana neposredno prije ulaska na gradski stadion.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?