Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Izabrana dva predstavnika NVO-a za članstvo u ZKO-u

Objavljeno: 09.10.2018. 20:02 Autor: KEI
Na osnovu javnog poziva za predlaganje dva kandidata NVO za članstvo u Zajedničkom konsultativnom odboru (ZKO) između Crne Gore i Evropskog ekonomskog i socijalnog komiteta (EESK), Kancelarija za evropske integracije je, nakon sprovedenog postupka, donijela odluku o izboru Radoša Mušovića, NVO Centar za razvoj nevladinih organizacija i Ane Nenezić, NVO Centar za građansko obrazovanje, za članove novog saziva tog tijela.

Radoš Mušović je predložen od ukupno 27 nevladinih organizacija, koje su dostavile kompletnu dokumentaciju.

Ana Nenezić je predložena od ukupno 26 nevladinih organizacija, koje su dostavile kompletnu dokumentaciju.

Podsjećamo da je javni poziv bio otvoren od 11. do 21. septembra 2018, te da su 64 nevladine organizacije dostavile 3 predloga za imenovanje predstavnika nevladinih organizacija u Zajednički konsultativni odbor (ZKO) između Crne Gore i Evropskog ekonomskog i socijalnog komiteta (EESK).

Nakon utvrđivanja liste prijavljenih kandidata, glavni pregovarač Aleksandar Drljević je donio odluku o izboru ova dva kandidata u Zajednički konsultativni odbor.

Odluku možete preuzeti ovdje.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?