Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Nastavak odgovorne politike Ministarstva sporta u oblasti sportske infrastrukture: Rekonstruisana fiskulturna sala JU OŠ ,,Radojica Perović“ u Podgorici

Objavljeno: 10.10.2018. 18:51 Autor: Ministarstvo sporta
Ministar sporta Nikola Janović posjetio je danas JU OŠ ,,Radojica Perović“ u Podgorici, kojom prilikom je, u pratnji direktorice Mirjane Bošković, obišao renoviranu fiskulturnu salu čiju rekonstrukciju je finansijski podržalo Ministarstvo sporta u saradnji sa Ministarstvom prosvjete.

Ministarstvo sporta

Tom prilikom direktorica Bošković se zahvalila ministru Janoviću na brzo realizovanoj finansijskoj podršci koja je rezultirala stvaranjem neophodnih uslova za nesmetano obavljanje časova fizičkog vaspitanja u veoma kratkom roku.

Navedena fiskulturna sala koju koristi oko 1500 đaka dobila je novo ruho hoblovanjem i lakiranjem parketa, krečenjem sale i svlačionica, popravkom osvjetljenja, iscrtavanjem linija za košarku, odbojku i rukomet kao i zamjenom dotrajalih stakala.

Ministarstvo sporta

Još jedan uspješno realizovani projekat u oblasti sportske infrastrukture samo je nova potvrda odgovorne politike Ministarstva sporta koje je za period od godinu dana uložilo blizu milion eura u izgradnju i obnovu sportskih objekata u 15 crnogorskih opština ali i jasna poruka Vlade Crne Gore da uslovi za bavljenje sportom moraju biti značajno unaprijeđeni.

MINISTARSTVO SPORTA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?