Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje: Spisak ulica koje će u četvrtak u Podgorici biti zatvorene za saobraćaj zbog fudbalske utakmice između reprezentacija Crne Gore i Srbije

Objavljeno: 10.10.2018. 19:39 Autor: UP
Obavještavamo vas da će sjutra, u četvrtak, 11. oktobra 2018. godine, zbog odigravanja fudblaske utakmice Lige nacija novog UEFA takmičenja između reprezentacija Crne Gore i Srbije na stadionu „Pod Goricom“ u Podgorici sa početkom u 20,45 časova, biti zatvorene za saobraćaj za sve kategorije vozila određene ulice u neposrednoj blizini stadiona.

U vremenskom periodu od 07,00 časova do 00,00 časova će za saobraćaj biti zatvorene: Ulica 19. decembra, kao i jedan dio Ulice Vaka Đurovića i dio Njegoševe ulice (djelovi ove dvije ulice koje vode ka gradskom stadionu), dok će u vremenskom periodu od 16,00 časova do 00,00 časova biti zatvoren dio Bulevara Ivana Crnojevića i to od raskrsnice sa Bulevarom Stanka Dragojevića do raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova. Takođe, od 16,00 do 00,00 časova biće zatvorena i Ulica Slobode.

Policija, ukoliko to bude bilo potrebno, može u ovom periodu za saobraćaj zatvoriti i druge ulice u centru Podgorice, a vrijeme zatvaranja u slučaju potrebe može biti i produženo.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?