Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sjutra u 13,00h pres konferencija povodom donacije POS terminala Upravi policije čije korišćenje će građanima i turistima omogućiti brže i lakše plaćanje kazni u saobraćaju i na granici

Objavljeno: 11.10.2018. 19:28 Autor: UP
Obavještavamo Vas da će se sjutra, u petak, 12. oktobra 2018. godine, u 13,00 časova, u pres sali u objektu Centra bezbjednosti Podgorica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova (nova zgrada, I sprat, ulaz JRM), na adresi Bulevar Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, održati pres konferencija povodom donacije POS terminala (terminala za plaćanje) koje će Uprava policije koristiti u vozilima saobraćajne policije, kao i na svim frekventnijim graničnim prelazima.

Ova novina će građanima i stranim državljanima – turistima olakšati plaćanje novčanih kazni za učinjene prekršaje jer će kaznu moći da plate putem svih kartica, izdatih od strane domaćih i inostranih banaka, odmah na licu mjesta učinjenog prekršaja, štedeći tako i vrijeme i novac.

POS terminale su Upravi policije donirali Hipotekarna banka i Mastercard Europe.

Na pres konferenciji će govoriti izvršni direktor Hipotekarne banke za poslove sa fizičkim licima i napredne kanale prodaje Nikola Špadijer, direktor za tržište Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard Jelena Ristić i rukovodilac Odsjeka za bezbjednost drumskog saobraćaja Uprave policije Dragan Klikovac.

Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?