Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podrška za učešće na Korea Grand Sourcing Fair

Objavljeno: 15.10.2018. 17:14 Autor: Ministarstvo ekonomije
U okviru Evropske mreže preduzetništva (Enterprise Europe Network), najveća biznis organizacija u Koreji, KITA, sa preko 73.000 članica, je domaćin sajma – XI Korea Grand Sourcing Fair, koji će se održati 4 – 7. decembra 2018. u Koreji. 

Namjera je da se na ovom događaju okupe predstavnici preduzeća Južne Koreje i Evrope, iz različitih sektora, kao što su: hrana, zdravstvo, ljepota, moda, kućanski aparati, kancelarijska oprema, kuhinjska oprema, sport i zabava, igračke i sl. 

Tokom “Korea Grand Sourcing Fair 2018” učesnici će biti u mogućnosti da u okviru poslovnih susreta razgovaraju direktno sa Korejanskim prozvođačima i preduzećima.
Cilj B2B susreta je da na jednom mjestu okupi učesnike, i putem unaprijed dogovorenih poslovnih sastanaka otvori mogućnost proširenja poslovnih vidika i pronalaska prekograničnih partnera za nove poslovne izazove.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na ovom sajmu i poslovnim susretima, molimo Vas da popunite aplikacionu formu. Rok za iskazivanje interesa je 26.oktobar 2018.godine. 

Odabrani učesnici će biti do 1. novembra 2018. obaviješteni o selekciji, i biće im ponuđena avionska karta, smjestaj (3-5 noći), prevoz od/do aerodroma i ručak tokom događaja. 

Za sve dodatne informacije info@euroinfo.me ili www.euroinfo.me 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?