Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje o Listi NVO koje su predložile kandidate za članove Radne grupe za vršenje poslova koji se odnose na izradu jedinstvenih kriterijuma za utvrđivanje invaliditeta kao i uspostavljanje jedinstvenog tijela vještačenja

Objavljeno: 15.10.2018. 19:54 Autor: mrss

Na osnovu odredbi Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list CG", broj 41/18), Ministarstvo rada i socijalnog staranja je sprovelo postupak predlaganja predstavnika nevladinih organizacija u Radnu grupu za vršenje poslova koji se odnose na izradu jedinstvenih kriterijuma za utvrđivanje invaliditeta kao i uspostavljanje jedinstvenog tijela vještačenja.

Javni poziv je objavljen 26.09.2018. godine na sajtu Ministarstva rada i socijalnog staranja i portalu euprave i trajao je do 05.10.2018. godine.

Na poziv je, u roku koji je istekao 05.10.2018.god., pristiglo šesnaest prijava.

Kako su sve prijave bile uredne i potpune, tako je proces predlaganja predstavnika nevladinih organizacija u Radnu grupu završen.

Na osnovu stava 1 člana 8 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list CG", broj 41/18) Ministarstvo rada i socijalnog staranja, objavljuje LISTU PREDSTAVNIKA NEVLADINIH ORGANIZACIJA PREDLOŽENIH U RADNU GRUPU ZA VRŠENJE POSLOVA KOJI SE ODNOSE NA IZRADU JEDINSTVENIH KRITERIJUMA ZA UTVRĐIVANJE INVALIDITETA KAO I USPOSTAVLJANJE JEDINSTVENOG TIJELA VJEŠTAČENJA PO JAVNOM POZIVU OD 26.SEPTEMBRA 2018. GODINE SA NAZIVOM ORGANIZACIJA KOJE SU IH PREDLOŽILE.

Listu možete preuzeti ovdje : Lista.docx

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?