Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Janović: Tereni za male sportove u funkciji unapređenja sportske i turističke ponude Žabljaka

Objavljeno: 15.10.2018. 22:05 Autor: Ministarstvo sporta
Predsjednik Vlade Duško Marković, ministar sporta Nikola Janović i predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević danas su svečano otvorili terene za male sportove u toj opštini.

Tom prilikom, prisutnima se obratio ministar sporta Nikola Janović koji je istakao da mu izuzetnu čast i zadovoljstvo predstavlja stavljanje u funkciju terena za male sportove, u čiju je izgradnju Ministarstvo sporta uložilo skoro 60.000 eura.

Kako je ministar naveo, uz već rekonstruisani fudbalski teren sa vještačkom travom, koji je Vlada finansirala iz Kapitalnog budžeta, građanima Žabljaka od danas je na raspolaganju i multifunkcionalni teren na kojem je moguće igrati mali fudbal, košarku, odbojku, rukomet i tenis.

Podrška za 20 sportskih infrastrukturnih projekata u 15 crnogorskih opština u iznosu od gotovo milion eura za samo godinu dana, istakao je ministar Janović, najbolja je potvrda predanog rada Ministarstva sporta na unapređenju sportske infrastrukture i realizaciji definisanih ciljeva u oblasti sporta iz ekspozea predsjednika Vlade“ – naveo je ministar Janović.

„Projekat koji danas otvaramo predstavlja i primjer dobre saradnje Ministarstva sporta i Opštine Žabljak, koji su, udovoljavajući potrebama građana, stvorili dodatni sportski sadržaj koji će biti u funkciji unapređenja ne samo sportske, nego i turističke ponude grada. Uz želju da na ovim terenima stasavaju naši budući šampioni, srdačno Vas pozdravljam“ – poručio je ministar Janović.

Vijest preuzeta sa portala http://www.gov.me/vijesti






U ime djece i mladih Opštine Žabljak Vladi Crne Gore i Ministarstvu sporta zahvalila se učenica Milica Vojinović.




Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?