Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarstvo zdravlja pokrovitelj serije "Grudi"

Objavljeno: 16.10.2018. 22:01 Autor: Ministarstvo zdravlja
Ministarstvo zdravlja prepoznalo je ideju koju promoviše igrano-dokumentarna serija “Grudi”, a koja se odnosi na podizanje svijesti kod žena, ali i cjelokupnog društva da je potrebno da više brinu o svom zdravlju. Zdrava nacija nam je cilj, a do tog cilja možemo doći samo ukoliko koristimo sve raspoložive kanale komunikacije, kako bi ta poruka došla do što većeg broja naših građana.

Odlična ideja o spoju igranog i dokumentarnog dijela serije, kao i spoju činjenica i emocija, izuzetna posvećenost cjelokupne ekipe koja je radila na realizaciji ove ideje, uklopilo se u naše planove o agresivnijoj medijskoj kampanji za preventivne preglede dojki kod žena. Prepoznali smo naš, kao i javni interes da budemo pokrovitelji serije “Grudi”.

Naše učešće se, osim izdvajanja određenog dijela finansijskih sredstava ogleda i u tome što crnogorski ljekari učestvuju u dokumentarnom dijelu ovog serijala i govore sa stručnog aspekta, svako iz svoje oblasti, kako bi se, zajedno sa igranim dijelom ispričala kompletna priča, koja bi probudila svijest kod naših građana.

Emitovanje serije "Grudi", rediteljke Marije Perović, kreće uskoro na Javnom servisu, a trejler možete pogledati OVDJE:


"Grudi" Trailer
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?