Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Pukovnik Brajković uručio zahvalnicu gradu Cetinju za podršku u organizaciji proslave Dana Vojske

Objavljeno: 17.10.2018. 01:00 Autor: mod
Zamjenik načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore, pukovnik Svetozar Brajković, danas je boravio na Cetinju gdje je gradonačelniku Aleksandru Kašćelanu uručio zahvalnicu u ime Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore, za gostoprimstvo i podršku u organizaciji Dana Vojske Crne Gore.

Pukovnik Brajković izrazio je zadovoljstvo povodom još jedne uspješne saradnje između institucija, te pohvalio spremnost i angažman Prijestonice u realizaciji svečanosti održane 5. oktobra.

„Ponosni smo što smo imali priliku da budemo domaćini ovogodišnjoj proslavi Dana Vojske, koju smatramo izuzetno značajnom za očuvanje nacionalnog identiteta.” kazao je Kašćelan, nastavljajući da su građani i turisti koji su posjetili Cetinje tog dana, oduševljeni bliskim susretom sa pripadnicima naše Vojske. Gradonačelnik je izrazio želju da se proslava Dana VCG ponovo upriliči u Cetinjskom ambijentu. 

Brajković i Kašćelan zaključili su razmjenu utisaka obostranim interesovanjem za tješnjom saradnjom Prijestonice i Vojske Crne Gore u promociji vojnog poziva kroz kulturno-umjetničke aktivnosti.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?