Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održan peti sastanak radne grupe za podršku projektu ‘’Ka EU pravilima o koordinaciji sistema socijalne sigurnosti ‘’

Objavljeno: 17.10.2018. 16:04 Autor: mrss

mrss

Na petom sastanku radne grupe za podršku projektu ‘’Ka EU pravilima o koordinaciji sistema socijalne sigurnosti ‘’ održanom dana 16. oktobra 2018. godine, dogovoreni su dalji koraci u implementaciji navedenog projekta, planiranje aktivnosti i obuka za naredni mjesec. U tom smislu posebno je bitno istaći teme koje će se fokusirati na naknade za nezaposlenost, zatim teme za izradu Analitičke i finansijske studije.

Posebna tačka sastanka se odnosila na diskusiju sa ekspertom za komunikaciju o očekivanju institucija od Komunikacione strategije i sadašnjim iskustvima o načinu komunikacije s korisnicima. U tom pogledu, dogovorena je dalja saradnja između eksperta i korisničkih institucija.

Podsjećamo da su institucije korisnice ovog projekta: Ministarstvo rada i socijalnog staranja, Ministarstvo zdravlja, Fond za zdravstveno osiguranje, Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, Zavod za zapošljavanje Crne Gore i Centri za socijalni rad. Pokrovitelj projekta je Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori, a izvođač kompanija KPMG.

 

 

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?