Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

U Nikšiću održana radionica na temu pripreme prijedloga projekata za IPA Program prekogranične saradnje Srbija–Crna Gora 2014-2020

Objavljeno: 18.10.2018. 16:39 Autor: KEI
U sklopu pripreme za Drugi poziv za dostavljanje prijedloga projekata u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Srbija-Crna Gora 2014-2020, Kancelarija za evropske integracije Vlade Crne Gore i Ministarstvo za evropske integracije Republike Srbije, uz podršku Zajedničkog tehničkog sekretarijata Programa, organizovali su, u Nikšiću 17-18. oktobra, radionicu za potencijalne aplikante na temu pripreme prijedloga projekata.

KEI

Na radionici su učestvovali predstavnici nacionalnih i lokalnih institucija i ustanova, razvojnih agencija, nevladinih organizacija iz oblasti obrazovanja, zdravstva, socijalne zaštite, kao i drugih oblasti relevantnih za razvoj društvenih zajednica u programskom području u Crnoj Gori.

Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa osnovnim pravilima u vezi sa Programom prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora, izradom matrice logičkog okvira u kontekstu programa prekogranične saradnje i njenom vezom sa aplikacionim formularom, upravljanjem finansijama, iskazivanjem prihvatljivih troškova u standardnom budžetskom obrascu i načinima evaluacije projekta.

SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EVROPSKOJ UNIJI I PROCESU PRISTUPANJA EVROPSKOJ UNIJI
GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?