Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Domen „.me” kao digitalni simbol suvereniteta Crne Gore

Objavljeno: 18.10.2018. 20:14 Autor: Ministarstvo ekonomije
Ministarstvo ekonomije“Zahvaljujući pogodnoj ekstenziji za personalizaciju i onlajn marketing, domen “.me” je danas, pored nacionalnog postao i globalni brend i svojevrsni ambasador Crne Gore u svim krajevima svijeta”, kazala je ministarka ekonomije Dragica Sekulić, na proslavi povodom 10 godina poslovanja kompanije “DoMEn”.

Dogadjaj je upriličen juče, u Tivtu, hotel “Regent” s početkom u 20h.

Usmjeravanje mladih na edukaciju u pogledu programiranja i podsticanja da nastave karijeru u oblasti tehnologije, upoznavanju individualaca i kompanija u Crnoj Gori sa benifitima digitalnog svijeta i njegovog uvođenja u svakodnevni život, te dijeljenje iskustava, kontakata i ekspertize radi inspirisanja kolega u tehnološkoj industriji u Crnoj Gori i podršci partnerima u daljem razvoju sopstvenih ideja samo su jedan dio djelovanja kompanije “DoMEn”.

Ministarka je kazala da je domen ".me" postao brend popularan širom svijeta i crnogorski ambasador globalno a do sada je ostvareno preko 920 hiljada registracija, saradnja sa preko 350 akreditovanih registratora i kroz sve to kao država dostigli smo u budžetu 30 miliona prihoda.

Na otvaranju je govorio i Predrag Lešić, izvršni direktor kompanije DoMEn, koji je prezentovao Izvještaj o društveno-odgovornom poslovanju.

“Ovakav projekat je sjajan primjer dobrog javno-privatnog partnerstva i nadamo se još uspješnijoj budućnosti”, zaključila je Sekulić.

Događaju su pored domaćih, prisustvovali još 20 poslovnih partnera iz cijelog svijeta.


KANCELARIJA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU
MINISTARSTVO EKONOMIJE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?