Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava Trećeg poziva za dostavljanje predloga projekata u okviru Dunavskog transnacionalnog programa

Objavljeno: 18.10.2018. 20:55 Autor: KEI
Obavještavamo zainteresovanu javnost da je najavljena objava Trećeg poziva za dostavljanje predloga projekata u okviru Interreg Dunavskog transnacionalnog programa 2014-2020. Tačan datum objave poziva i rok za dostavljanje projektnih predloge biće poznat uskoro.

Poziv će biti otvorenog karaktera za oblasti: podsticanja održivog korišćenja kulturne baštine i resursa, podsticanje obnavljanja i održavanja ekoloških koridora, unapređenja spremnosti za upravljanje rizicima od prirodnih nepogoda i poboljšanje institucionalnih kapaciteta u cilju prevazilaženja glavnih društvenih izazova. Mogućnost podnošenja predloga projekata u okviru ostalih specifičnih ciljeva biti ograničenog karaktera.

Dunavski transnacionalni program pruža finansijsku podršku projektima koji doprinose razvoju inovativnog, bolje povezanog i održivog Dunavskog regiona.

Ukupan budžet Trećeg poziva iznosi 50 miliona eura, od čega je 3,3 miliona opredijeljeno za korisnike iz država korisnica Ipe. Maksimalna stopa kofinansiranja iznosi 85%.

Više informacija o narednom pozivu i dokumentaciju potrebnu za apliciranje možete naći na sljedećem linku:
http://www.interreg-danube.eu/calls/calls-for-proposals/third-call-for-proposals

SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EVROPSKOJ UNIJI I PROCESU PRISTUPANJA EVROPSKOJ UNIJI
GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?