Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Policija pronašla oko 100 grama heroina; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 18.10.2018. 21:14 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su juče, preduzimajući mjere i rdnje u cilju otkrivanja, sprječavanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga, pronašli i oduzeli ukupno oko 100 grama heroina, vagu za precizno mjerenje, tablete, novac za koji se sumnja stečen vršenjem krivičnog djela i jedno vozilo. Jedno lice je lišeno slobode.

Naime, službenci Odsjeka su, 17.10.2018. godine, lišili slobode S.V. (43) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krvično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Postupajući na osnovu operativnih informacija službenici Odsjeka su zaustavili pmv marke „VW Polo“ kojim je upravlajo S.V, a sa kojim su se nalazili J.J. i G.Dž. Policijski službenici su prilikom pregleda lica i vozila pronašli i oduzeli 37 pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraone boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, tri tablete buprenorfina i novac u iznosu od 75 eura za koji se sumnja da je stečen vršenjem krivičnog djela. Vozilo je oduzeto radi provjera. Kod J.J. i G.Dž. su pronađene tri tablete ksalola i 1,5 tableta buprenorfina. U koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, policijski službenici su izvršili pretres stana koji koristi S.V. i tom prilikom su pronašli i oduzeli jedno veće pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin, vagu za precizno mjerenje i predmete za koje se sumnja da služe za pakovanje opojne droge.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se S.V. duži vremenski period bavio nabavkom heroina u većim količinama, oko 100 grama, koju je kasnije prepakivao i stavljao u dalji promet.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?