Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Nurković na okruglom stolu o izgradnji autoputa Bar-Boljare

Objavljeno: 19.10.2018. 21:20 Autor: MSP

Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković učestvovao je danas na okruglom stolu o izgradnji autoputa Bar-Boljare koji je organizovala NVO MANS.

Ministar Nurković je na otvaranju okruglog stola istakao da je Vlada kao investitor postavila standard izvođačima radova na dionici autoputa Smokovac-Mateševo te da su stručnost, bezbjednost i dugotrajnost projekta na prvom mjestu.

Nurković je takođe naglasio da projekat treba da se realizuje, jer je Crna Gora jedina država u okruženju koja nema ni kilometar autoputa.

Izvršna direktorica MANS-a Vanja Ćalović-Marković istakla je da su osnovni podaci o najvećem projektu u novijoj istoriji Crne Gore i dalje tajna kao i da treba povećati transparentnost ovog ogromnog projekta.

Na okruglom stolu su učestvovali i panelisti: Jovan Ivanović iz konzorcijuma Ingero geodata, Mladen Ulićević predsjednik državne Komisije za reviziju tehničke dokumentacije na projektu autoputa Bar - Boljare, Zoran Radulović novinar nedeljnika Monitor, Nataša Kovačević izvršna direktorica NVO Green Home i Ines Mrdović koordinatorka istraživačkog centra.

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?