Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Rasvijetljena teška krađa počinjena na štetu političke parije u julu 2017. godine

Objavljeno: 22.10.2018. 20:47 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo teška krađa, koje je počinjeno na štetu imovine političke partije „Socijaldemokrate Crne Gore“ u Podgorici i tom prilikom identifikovali osumnjičeno lice protiv kojeg je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

Naime, službenici CB Podgorica su danas nadležnom tužiocu podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv S.H. (25) iz Kosova, nastanjenog u Podgorici, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio, tokom noći 02/03.07.2017. godine, u prostorijama političke partije „Socijaldemokrate Crne Gore“ u ulici Džordža Vašingtona u Podgorici, na način što je podesnim sredstvom provalio prozor i ušao u unutrašnjost kancelarije. S.H. je sumnja se, tom prilikom otuđio štampač, lap-top i LCD televozor.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?