Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Policija pronašla i oduzela oko 50 kg skanka; lišeno slobode bezbjednosno interesantno lice

Objavljeno: 23.10.2018. 15:34 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica, saobraćajne patrole Jedinice policije Zeta, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u cilju pojačane kontrole bezbjednosno interesantnih lica u saobraćaju, su kontrolom vozila pronašli i oduzeli oko 50 kilograma opojne droge marihuana tipa skank. Bezbjednosno interesantno lice je lišeno slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, službenici saobraćane policije JP Zeta su, 22.10.2018. godine, u naselju Mojanovići zaustavili pmv kombi marke „VW Touran“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljalo bezbjednono interesantno lice Đ.Đ. (37) iz Podgorice. Detaljnom kontrolom vozila policijski službenici su u prtljažniku pronašlii i oduzeli četiri veća džaka sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank.

Službenici CB Podgorica su o događaju obavijestili službenike Odsjeka za borbu protiv droge radi daljeg postupanja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Đ.Đ. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?