Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Policija rasvijetlila krivična djela u Baru, Nikšiću i Bijelom Polju

Objavljeno: 23.10.2018. 20:26 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – policijski službenici Centra bezbjednosti Bar su, odmah nakon izvršenja krivičnog djela teška krađa, lišili slobode M.S. (33) iz Bara. On je, kako se sumnja, juče, 22.10.2018. godine, oko 17,00 časova, prišao vozilu „Hyundai Tucson“, barskih registarskih oznaka, koje se nalazilo parkirano ispred jednog diskonta, nakon čega je podesnim sredstvom polomio desno vjetrobransko staklo i otvorio vrata vozila iz kojeg je potom otuđio žensku torbu u kojoj su se nalazili novac i lična dokumenta i dao se u bjekstvo. Policijski službenici su se dali u potjeru za M.S. koji je tokom pokušaja bijega od sebe odbacio otuđenu torbu. M.S. je sustignut i lišen slobode. Otuđena ženska torba sa ličnim dokumentima i novcem je vraćena vlasnici. Osumnjičeni M.S. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

Policijski službenici CB Bar su, osim toga, danas u ranim jutarnjim časovima lišili slobode A.Š. (26) iz Bara, zbog sumnje da je na štetu sugrađanina M.M. (34) počinio krivično djelo teška tjelesna povreda. A.Š. je, sumnja se, danas, 23.10.2018. godine, oko 02,30 časova, ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće rasprave, auto dizalicom koju je uzeo iz svog vozila zadao M.M. udarac u predjelu glave. M.M. je zadobio teške tjelesne povrede i nalazi se u bolnici. A.Š. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

I policijski službenici CB Nikšić su rasvijetlili krivično djelo iz oblasti imovinskog kriminaliteta, i to krivično djelo razbojništvo. Protiv maloljetnog N.B. (17) je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo. On je, kako se sumnja, 07.10.2018. godine, uz prijetnju nožem i maskiran, u objektu kladioncie „Lob“ u Nikšiću od radnice otuđio novac od pazara nakon čega je pobjegao. Identifikovan je i lišen slobode zahvaljujući operativnim mjerama i radnjama koje su policijski službenici CB Nikšić preduzeli.

Policijski službenici CB Bijelo Polje lišili su sinoć slobode N.N. (54) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je prethodno iste večeri počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On je, kako se sumnja, ugrozio sigurnost D.Ć. tako što je pokušao da je zaustavi kada je izašla iz objekta u kojem je zaposlena, nakon što je završila smjenu, dozivajući je. D.Ć. međutim nije željela da se zaustavi a kada se okrenula vidjela je, kako je policiji i prijavila, da N.N. u desnoj ruci drži pištolj nakon čega je N.N. sjeo u vozilo i odvezao se. Policija je reagovala odmah po prijavi D.Ć. i pronašla N.N. Vozilo kojim je upravljao je zaustavljeno a on je lišen slobode. Tom prilikom kod njega je pronađen i oduzet revolver „Zastava Magnum 357“. N.N. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?