Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković u četvrtak u Budvi na konferenciji PKCG „Balkan i EU – petogodišnji ciklus Berlinskog procesa“

Objavljeno: 25.10.2018. 02:44 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković učestvovaće u četvrtak, 25. oktobra u radu konferencije koju pod nazivom „Balkan i Evropska unija – petogodišnji ciklus Berlinskog procesa“ u Budvi organizuje Privredna komora Crne Gore (PKCG).

Konferenciju će u 10:00 otvoriti predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, savezni kanclear Republike Austije Sebastijan Kurc i predsjednik PKCG Vlastimir Golubović.

Premijer Marković govoriće od 11:30 do 13:30 na panelu „Ekonomska i evropska perspektiva Balkana“ zajedno sa premijerom Republike Kosovo Ramušom Haradinajem i potpredsjednicima vlada Republike Srbije Rasimom Ljajićem i Republike Makedonije Kočom Angjuševim.

Predsjednik Vlade Crne Gore sastaće se u 13:15 sa austrijskim saveznim kancelarom. Premijer Marković i kancelar Kurc daće nakon sastanka izjave za javnost.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke svih događaja u kojima učestvuje predsjednik Vlade.

Akreditovanje za događaj potrebno je obaviti kod organizatora – PKCG.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?