Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Simović u Pljevljima na Konferenciji o poljoprivrednom i ruralnom razvoju

Objavljeno: 26.10.2018. 21:19 Autor: MPRR

Potpredsjednik Simović u Pljevljima na Konferenciji o poljoprivrednom i ruralnom razvoju

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović, u ponedjeljak, 29. oktobra, učestvovaće na Nacionalnoj konferenciji o poljoprivrednom i ruralnom razvoju, koja će se ove godine održati u Pljevljima.

Konferenciju koja je međunarodnog karaktera već drugu godinu zaredom organizuje NVO „Mreža za ruralni razvoj“, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja. Prva konferencija održana je prošle godine u Nikšiću. Skup predstavlja priliku za razmjenu ideja i iskustava u cilju daljeg unapređenja poljoprivrede i razvoja ruralnih područja u Crnoj Gori, kao i uspostavljanja intenzivinije buduće saradnje svih relevantnih aktera.

Konferencija će biti održana u hotelu “Franca”, sa početkom u 11,00h.

Konferencija će okupiti značajan broj relevantnih aktera u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, uključujući predstavnike lokalnih samouprava, poljoprivredne proizvođače, prerađivače, nevladine organizacije. Na konferenciji će učestvovati oko 120 učesnika iz sedam zemalja regiona: Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Kosovo, Hrvatska i Albanija. U okviru konferencije biće održano više okruglih stolova i radionica na aktuelne teme iz oblasti održivog ruralnog razvoja.

Sastanak sa predsjednicima opština

Tokom boravka u Pljevljima, potpredsjednik Vlade Milutin Simović imaće zaseban sastanak sa predsjednicima više crnogorskih opština.

Sastanak će se održati u hotelu Gold, sa početkom u 12,30h.

Pozivamo predstavnike medija da isprate najavljene aktivnosti u Pljevljima. Konferencija je otvorena za javnost, a fotografima i snimateljima biće omogućeno snimanje kadrova u uvodnom dijelu sastanka potpredsjednika Simovića sa predsjednicima opština.

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?