Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bijelo Polje: Policija intenzivno traga za licem za koje se sumnja da je jutros nanijelo tjelesne povrede bivšoj supruzi

Objavljeno: 29.10.2018. 20:51 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bijelo Polje, kao i drugih organizacionih jedinica policije, intenzivno tragaju za Dž.A. (32) iz Novog Pazara, zbog sumnje da je je jutros u mjestu Nikoljac u Bijelom Polju počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu bivše supruge E.Z. (30).

Naime, Dežurna služba CB Bijelo Polje je jutros, 29. oktobra, oko 07,20 časova, obaviještena da je nepoznato lice ispred Osnovne škole „Risto Ratković“ u mjestu Nikoljac u Bijelom Polju, fizički napalo i zadalo više udaraca nastavnici te škole E.Z. nakon čega se to lice vozilom marke „Opel Kadett“ novopazarskih registarskih oznaka udaljilo u nepoznatom pravcu. Policijski službenici su odmah po zaprimljenoj prijavi reagovali i izašli na lice mjesta gdje nisu zatekli oštećenu. Sa lica mjesta su izuzeti tragovi.

E.Z. je hospitalizovana u jednoj medicinskoj ustanovi u kojoj je zadržana zbog zadobijenih povreda.

Na osnovu prikupljenih obavještenja policijski službenici su došli do saznanja da je, kako se sumnja, počinilac ovog djela Dž.A, koji je bivši suprug oštećene.

Službenici CB Bijelo Polje su odmah o tome obavijestili kolege iz drugih centara i odjeljenja bezbjednosti i granične policije, koji svi potražuju Dž.A. kao i vozilo kojim je upravljao.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji se izjasnio da se radi o kriivčnom djelu nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?